Vi har blandt andet hjulpet medarbejdere fra disse virksomheder med deres skriftlige kommunikation ...


Vis flere

Tidligere kursister siger ...

Det var et rigtigt givende forløb, der vil give et godt udbytte fremover. Det var så fint, at der blev taget udgangspunkt i vores hverdag og tekster, og Eva har været supergod og inspirerende. Det hele giver pludselig meget mere mening. Materialet er super, og vi kan bruge det i vores hverdag.

Rigtigt givende og skræddersyet forløb i Stepstone
Kundeservicechef Helena Redke, StepStone

En rigtig god dag med fokus på et vigtigt emne – skriftlig formidling bliver tit overset som en vigtig detalje i service. Kurset var meget brugbart. Det var f.eks. godt at få fokus på, hvordan man hurtigt og enkelt kan gøre en tekst mere læservenlig.

Brugbart og nemt at bruge efter kurset
Kundekonsulent, Falck

Jeg har i dag været på kursus i “KORREKT DANSK”. På de timer, jeg var sammen med Eva, lærte jeg mere end på min samlede skolegang. TUSIND TAK for en rigtig god dag.

Mere læring på én dag end i hele min skoletid!
Direktør Jonas Odder, Respons Marketing

Enkle regler, fire timer – og man kommer ud på den anden side med effektive værktøjer, der sikrer, at kommaet står, hvor det skal. Jeg kendte i forvejen de mest almindelige regler. Alligevel kom jeg tit i tvivl om, hvor kommaerne skulle sættes. I en travl hverdag har jeg hverken tid eller tålmodighed til at læse længere udredninger om kommaregler, og når man ikke ved, hvad problemet hedder på ’grammatisk’, kan man heller ikke lige slå det op. Derfor passede kurset perfekt til mit behov med god balance mellem dialog og øvelser, præcise og forståelige forklaringer og et overskueligt kursusmateriale, man kan slå op i bagefter.

Holder, hvad det lover – var alle fire timer værd!
Lektor Dorthe , Københavns Universitet

Eva er en meget motiverende og engageret underviser i godt humør. Hun har udviklet utrolig nemme metoder til at forstå regler inden for retstavning. Håndgribelige tips – nemt at huske. Stor anbefaling herfra.

Et must for alle journalister og redaktionssekretærer
Redaktionssekretær, Lolland-Falsters Folketidende

Et fantastisk godt kursus, der på nogle få timer giver en grundlæggende forståelse for kommareglerne. Jeg har derudover fået nogle enkle huskeregler, jeg kan tage med mig. Kan varmt anbefales.

Varm anbefaling – et fremragende kursus
Kommunikationskonsulent Nanna Riibers, Kræftens Bekæmpelse

Det er imponerende, at man kan gå fra en fejlprocent på 33 % til 0 % på fire timer.

Imponerende effektivt!
Karina Kold, Odense Kommune

Underviseren var enormt kompentent og pædagogisk. Jeg er yderst tilfreds.

Enomrt pædogogisk – yderst tilfreds
Journalist Maria Andersen, Danmarks Radio

Meget grundigt og gennemført, lige fra de nemme til de sværere kommaer. Det er genialt med den udleverede mappe, der kan bruges som opslagsværk. Virkeligt gennemført!

Meget grundigt og virkeligt gennemført!
Jens Hald, Selvstændig

Supergod og allround undervisning. Dejligt at blive opmærksom på sine generelle fejl.

Supergodt og omfattende kursus
Mia Elmer

Godt og yderst lærerigt kursus. Har fået præciseret en masse regler og genopfrisket andre regler fra tidligere, så jeg er blevet meget mere sikker i min retstavning.

Perfekt tilrettelagt kursus
Konsulent Jesper Ravn, Stepstone

Eva Munch har en god, praktisk tilgang til stoffet og underviser på et passende niveau.

Praktisk og godt
Morten Thomsen

Eva er en supersød, sjov og dygtig underviser. Meget sikker i sit stof og god til at formidle det videre. Kommer igen en anden gang.

Superkursus – 5 hele vejen
Journalist, TV2

Håndgribelige tips – nemt at huske. Stor anbefaling herfra.

Burde være obligatorisk for ALLE landets journalister
Redigerende journalist, Berlingske Newsroom

Fedt, at man så tydeligt kan se, at man har fået udbytte via testen, hvor man får lov til at rette sig selv til sidst. Det gør, man kan se forbedringerne tydeligt og husker, hvorfor man rettede.

Stort udbytte
Anne Vagnsholdt Høi

Meget brugbart kursus, da det blev sat i relation til vores arbejde. Godt at få sat ord på nogle af de forbedringer, der er plads til. På den måde kan vi arbejde hen mod en sprogpolitik/retningslinjer med en fælles forståelse for, hvad der er vigtigt – og hvorfor.

Meget brugbart og relateret til vores arbejde
Business Developer Eva Nissen, Teknologiudvikling

Et rigtigt godt kursus, som jeg helt sikkert kan bruge i min hverdag. Eva er en god underviser med godt humør, der virkelig formår at undervise folk, uanset niveau. Rigtigt godt og pædagogisk materiale og mange gode øvelser. Vil anbefale kurset til alle.

Stort udbytte, rigtig god underviser, spændende og sjovt
Kontorelev Martin Melgård , LO

Et rigtigt godt kursus med få deltagere, så der var god tid til os alle, og Eva lærte os alle at kende og vores udfordringer og behov. En ekstra bonus er den gratis hotline efter kurset.

Det bedste ved kurset var alt
Recruiter , Temp-Team

Super godt og brugbart kursus. Relevant og letforståeligt materiale.

Super!
Projektleder Mette Viftrup, Ringkøbing-Skjern Kommune

Dejligt enkelt, uden for meget volapyk.
Det har været en fornøjelse at opleve Eva, der er enormt kompetent og god til at lære fra sig.

Svært stof blev gjort letforståeligt
Henry Olsen, Selvstændig

Supergod underviser. Dejligt, at kurset blev tilpasset mine behov.

Super og tilpasset mine behov
Fie Hansen, Nationalmuseet

Kurset kom godt rundt om emnet. Der var flere øjenåbnere. Helle var god til at holde tiden, komme med gode øvelser og eksempler fra vores hverdag, og hun var dejlig klar i sin kommunikation.

Hele vejen rundt om emnet – med flere øjenåbnere
Leder , Teknologiudvikling

Jeg fik i den grad en øjenåbner. Har aldrig skænket kommaer en tanke, fordi jeg syntes, det virkede uoverskueligt og svært. Men det gav så fint mening 🙂

I den grad en øjenåbner – nu giver komma så fint mening
Annoncekonsulent Ann Christine Kjær, Jobindex

Supergodt kursus og relevant kursus for Frie Funktionærer. God variation mellem teori og praksis. Rigtig godt, at eksemplerne var fra vores eget hus, og at opgaverne var relevante i forhold til vores dagligdag. Godt, at vi fik rusket op i forhold til gamle vaner.

Supergodt kursus, målrettet vores arbejde
Afdelingschef, Frie Funktionærer

Det var et meget velforberedt og professionelt kursus, du har gennemført hos os. Tak for det.

Til trods for de lange dage, så har feedbacken været meget positivt.

Vi glæder os til at tage vores nye færdigheder i brug.

1000 tak for et supergodt kursus
Leder, Onemed

Interessant, pædagogisk og relevant kursus, der gjorde det klart, at kommunikation ikke behøver at være så besværligt. Lækkert, overskueligt opslagsmateriale.

Gjort det nemt at skrive mails
Sagsbehandler, HEFO

Et rigtigt godt kursus, hvor underviseren formår at servere et potentielt ’tungt’ emne rigtigt spændende og anvendelsesorienteret. Vil absolut anbefale kurset til andre.

Rigtigt spændende og anvendelsesorienteret
Lise, Standardiseringskonsulent, Dansk Standard

Eva, underviseren, var fantastisk. Workshoppen med feedback på eget arbejde var en stor styrke ved kurset. Evas tilbagemeldinger er guld værd. Kurset har givet mig en større bevidsthed om, hvor jeg skal sætte ind fremadrettet, og jeg har fået nyttige værktøjer til det.

Tilbagemeldinger, der er guld værd
Fagkonsulent, Departementet, Uddannelses- og Forskningsministeriet

Meget nærværende med egne tekster. Super humor og god inddragelse, der gjorde hele kurset meget levende og relevant. Jeg synes, det har været en rigtig god og lærerig oplevelse at deltage og glæder mig allerede til vores næste modul.

En rigtig god og lærerig oplevelse
Salgskonsulent, BRFkredit

Dygtig og professionel underviser og et kursus, der har skabt ændringer i vores gruppes kommunikation. Efter kurset har der været et større fokus på at skrive bedre og anvende de værktøjer, som vi blev præsenteret for på kurset. Jeg vil anbefale kurset til alle, der beskæftiger sig med skrevne dokumenter.

Professionelt kursus, der har skabt forandring i vores kommunikation
Major og souschef Kaj S. Laursen , Forsvaret, Nyt Kampfly Program

Rigtigt godt, at der blev brugt BRF’s egne tekster. Det bliver meget nærværende og relevant. Er glad for, at kursusmaterialet kan bruges som opslagsværk – den efterspørges allerede af de andre kollegaer 🙂

Super relevant og målrettet os
Anne, proceskonsulent, BRFkredit

Supergodt kursus, meget lærerigt. Blev meget klogere og meget bedre til god kommunikation med vores medlemmer. Gode redskaber og superenkle forklaringer på, hvorfor man skal bruge de forskellige redskaber – både i forhold til modtageren og i forhold til ens egen skriveproces.

Supergodt kursus, der har gjort en forskel
Salgskonsulent , Frie Funktionærer

Kurset var meget velforberedt og brugbart. Vi fik nogle konkrete og brugbare værktøjer, så vi nemt kan implementere det lærte i vores egne tekster. Brugen af vores egne tekster gjorde, at kurset både var relevant og sjovt.

Velforberedt, konkret og brugbart
Fuldmægtig, Uddannelses- og Forskningsministriet

Rigtig god undervisning og underviser. Vi fik den viden, der skal til, for at få minimeret alle de typiske fejl. Og vi fik nogle gode værktøjer, der gør det nemmere at rette vores fejl. Mange gode og relevante opgaver og en supergod underviser.

Supergodt kursus med masser af nemme huskeregler og gode fifs
Kontorelev, Glostrup Kommune

Det hele var godt. Rigtig dygtig og nærværende underviser, der var god til at formidle materialet på en levende og spændende måde. Fine eksempler og opgaver undervejs, der giver en god forståelse for det teoretiske, og en god test, der kommer vidt omkring. Super godt hæfte, der kan bruges som opslagsværk efter kurset.

Et kursus, der klart kan anbefales
Intern kursusdeltager, Danmarks Statistik

Rigtig god gennemgang med fokus på det vigtigste og med masser af gode eksempler og opgaver. Ikke for tungt og med et fint program, der passede perfekt til en enkelt dag.

En 5’er hele vejen
Redaktør, Sjællandske Medier

Det har været superlærerigt. Jeg startede stort set uden regler eller fifs og fik en masse nemme huskeregler og gode tips til retstavning. Så jeg er virkelig tilfreds.

Meget tilfreds – kan bruge det med det samme
Annoncekonsulent, Jobindex

Et rigtigt, rigtigt godt kursus. Jeg er ovenud tilfreds. Føler mig helt klart klædt på til korrekte kommaer nu. Meget dygtig og sympatisk underviser.

En stor anbefaling herfra
Sekretær Ea Damgaard, ALBOA

Højt niveau og målrettet vores arbejde med ekstremt gode forklaringer på, hvorfor kommaer skal sættes, hvor de skal. Meget inspirerende og superkompetent underviser. Vil helt sikkert anbefale kurset til andre.

Underholdende og dybt professionelt
Internt kursus for tekstere, TV-avisen , DR

Rigtig god kursusdag med god deltagerinddragelse. Det hele var godt og brugbart, jeg fik styr på mange af mine udfordringer. Levende underviser.

Topkarakterer i alt
Jurist, Energistyrelsen

Det var rigtigt godt at få genopfrisket alle de grammatiske regler, og det gav så fint mening med alle øvelserne. Underviseren var rigtig god, og opslagsmaterialet er også i top.

Supergodt kursus 🙂
Bachelor, Center for Energiadministration

Rigtigt godt kursus, der kommer vidt omkring. Overskuelig grammatiske regler, mange gode eksempler og øvelser. Var også rigtigt brugbart at få styr på alle de ’farlige’ ord, der nemt kan misforstås.

Allround kursus – kan klart anbefales
Lægesekretær, Retsmedicinsk Institut

Engageret og kvalificeret undervisning. Kanon. Jeg er sikker på, at jeg får brugt det lærte i mange sammenhænge, både privat og professionelt.

Kanonkursus
Journalist, Sjællandske Medier

Enormt lærerigt og givtigt kursus, som jeg helt bestemt vil anbefale til andre. En superdygtig underviser, der formåede at tage individuelle hensyn, så alle fik helt styr på kommareglerne.

Supergodt, spændende og med stort udbytte
Forsknings- og udviklingskonsulent, Metropol

5 point til alt – ud af 5. Det har været den bedste danskundervisning, jeg nogensinde har fået. Kurset var dynamisk – mange øvelser undervejs, som hjalp til at holde fokus og koncentrationen. Vil bestemt anbefale det til andre.

Den bedste undervisning, jeg har fået
Vandkvalitetsspecialist, HOFOR

Et helt perfekt kursus. Jeg var meget nervøs for, om jeg overhovedet kunne lære kommareglerne, men den pædagogiske tilgang og den gode formidling gjorde kommaer til en sjov beskæftigelse. Jeg fik aflivet kommamyterne og fik i stedet en god forståelse for de ‘rigtige’ regler.

Fra kommadebil til kommaekspert på 4 timer
Projektmedarbejder, Dansk Oplysningsforbund

Rigtigt godt kursus med flere aha-oplevelser. Mange gode huskeregler og godt materiale til senere brug. Niveauet var fint/højt, og jeg fik pudset uklarheder af.

Vil helt klart anbefale kurset til andre
Fuldmægtig, Danmarks Statistik

Godt og brugbart med fokus på klassiske fejl og øvelser. Underviseren var både meget professionel, dygtig, engageret og nærværende.

Professionelt og nemt at bruge
Jurist, Energistyrelsen

Kurset var meget velforberedt og brugbart. Vi fik nogle konkrete og brugbare værktøjer, som gør det nemt at implementere det lærte i sine egne tekster.
Brugen af vores egne tekster gjorde, at kurset var meget relevant og sjovt.

Konkret værktøjer lige til at bruge
Fuldmægtig , Uddannelses- og Forskningsministeriet

Effektivt, synligt bedre kommaer. Fra fra 15 fejl til 0 fejl!

15 fejl til 0 fejl på 4 timer!
Louise Kragh

Superfint og indholdsrigt kursus. God tid og plads til at stille spørgsmål, og dejligt med udgangspunkt og feedback på egne tekster.

Kæmpe udbytte, lige til at bruge
Hanne Vinkel, Kræftens Bekæmpelse

Det fungerede rigtigt godt, at kurset var konkret i forhold til de arbejdsopgaver, jeg har i min hverdag. Vi fik nogle konkrete redskaber, jeg kan bruge direkte i min hverdag, og underviseren var god, skarp og effektiv.

Godt, skarpt og effektivt!
Specialkonsulent , Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte

Fine omgivelser og en meget passioneret underviser. Kurset giver et rigtigt godt overblik, og jeg har fået tips og tricks, jeg kan bruge i det daglige. Det var også meget lærerigt at få feedback på mine egne tekster. Kurset er i top og værd at anbefale.

Masser af gode tips og nemme tricks
PA for direktionen , Kiwi (Dagrofa)

Kurset var perfekt. God vekselvirkning mellem oplæg og øvelser. Jeg fik genopfrisket min lærdom. Og hvilken skøn energi.

Flere pile opad
Fabian Jensen, Statsforvaltningen

Spændende, vedkommende og personligt = tilpasset mig 🙂 Fik fokus på mine ‘problemer’ og gode værktøjer til skriveprocessen.

Tilpasset mine udfordringer og arbejde
Katja Egebæk, Bureau117

Tak for et godt kursus og en rigtig god dag. Der er ikke noget at sætte en finger på. Konstruktivt med mange opgaver og gode huskeregler og værktøjer. Underviseren gjorde også indholdet spændende, så det var let at være engageret.

Vil BESTEMT anfale dette kursus
Projektingeniør , Deponi Syd I/S

Er rigtigt glad for, at jeg har deltaget.
Underviseren var dygtigt, sjov og underholdende, og hun fik forklaret alle reglerne, så det blev meget forståeligt.

Sjovt og lærerigt
Dorte, fuldmægtig, Statsforvaltningen

Supergod, sjov og dygtig lærer. Jeg havde ikke regnet med, at det ville være så brugbart. Men super med gode huskeregler. Jeg er meget tilfreds og kan bruge det med det samme.

Over alle forventninger
Overassistent, Danmarks Statistik

Godt struktureret og mange gode øvelser. Jeg er sikker på, at jeg får rigtig meget glæde af kurset.

Meget tilfreds
Udviklingsmedarbejder Kristine Hartung, Gentofte Kommune

Rigtigt godt at få lært nogle brugbare regler og nemme værktøjer, som man kan arbejde udfra, når man skriver selv. Kommer desuden hjem med et godt opslagsværk. Et rigtigt godt kursus 🙂

Brugbare regler og nemme værktøjer
Rasmus, projektleder, Realdania

Gode tips og øvelser, der får en til at tænke over de forskellige råd. Og lækkert materiale og tjekark, der gør det nemt at følge op på kurset bagefter.

Professionelt, velforberedt og interessant
Projektsekretær Nina Søager, Naviair

Eva er en fornøjelse at lytte til, hun har en meget anerkendende måde at undervise op og leverer materialet superinteressant. Hun er hele tiden obs på, at alle er med. Har været på flere af Evas kurser før og er endnu en gang meget tilfreds.

Meget tilfreds – med både underviser og kursus
Coach Annette Pouler, APcoaching

Selv om mit grammatiske niveau var ok, før jeg deltog i kurset, har jeg klart rykket mig ved at deltage på Proscripts kursus. Kurset var virkelig udmærket, både hvad angår undervisningen og undervisningsmaterialet, og jeg vil helt sikkert anbefale det til alle, som vil blive endnu bedre til at skrive helt korrekt.

Godt kursus, der har rykket mig
Quinzanos, vandkvalitetsspecialist, HOFOR

Alt er plug and play. Jeg kan tage denne viden direkte videre og bruge i mit arbejde.

Alt er plug and play
Peter Stand, advokat

Godt kursus med mange gode værktøjer, lige til at tage med videre. Supergodt med “nemme” regler og et opslagsværk, der er nemt at bruge, hvis jeg en dag skulle blive i tvivl om noget.

Super med pil opad
Sheila Juul, UCSJ

Professionelt gennemført og med plads til smil. Den grundige gennemgang gjorde, at jeg fik et meget lærerigt udbytte med mig hjem.
Et supergodt kursus, som jeg varmt vil anbefale andre. Stor TAK til Eva 🙂

Supergodt – et stort 5-tal
Sekretær, HK

Er det nu, at jeres virksomhed skal have opgraderet jeres kommunikation?

Vi anvender cookies for at måle trafik. Mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk