Om os

Hos Proscript er vi eksperter i at få jeres medarbejdere til at skrive og kommunikere professionelt. Derfor er vi det naturlige valg for mange af landets virksomheder og offentlige institutioner, når deres medarbejdere skal på kurser i kommunikation og korrekt sprog.

Hvad kan vi hjælpe jer med?

ProScript er en kursus- og kommunikationsvirksomhed, der er ekspert i:

  • at skræddersy kurser i kommunikation og korrekt sprog – både på dansk og engelsk.
  • at udforme og implementere sprogpolitikker og skriveguides.
  • at læse korrektur, redigere og oversætte tekster – på dansk og engelsk.

Hvem er vi?

ProScript blev grundlagt i 2013 af Eva Prohaska Mørk. Eva valgte efter mere end 15 år som kommunikations- og undervisningskonsulent for flere store kursusvirksomheder at gå selvstændig og starte sin egen kursusvirksomhed, fordi hun kunne se, at der var behov for en langt mere effektiv og resultatorienteret måde at undervise på.

“Det er den største glæde selv at kunne styre den tid og de ressourcer, jeg fx bruger på at planlægge et skræddersyet kursus til en virksomhed. Det betyder, at jeg altid kan levere et kursus, jeg selv kan stå 100 % inde for, og som til fulde lever op til mine kunders forventninger – og oftest mere til.

Eva Prohaska Mørk

Vores undervisere

eva-mørk

Eva Prohaska MørkCand.mag. i retorik

EVA har 18 års erfaring som underviser i skriftlig kommunikation og sprogrigtighed og har gennemført kursusforløb for ministerier, kommuner og for små og…

helle-idland3

Helle IdlandCand.mag. i retorik

HELLE har en kandidatgrad i retorik fra Københavns Universitet og har engelsk som andet modersmål. Hun holder kurser i engelsk mundligt og skriftlig kommunikation,…

kritine-nygaard2

Kristine NygaardCand.it i IT-design

KRISTINE har siden 1998 arbejdet med visualisering, kommunikation og storytelling og har blandt andet lavet design-, proces- og illustrationsopgaver for en…

I behøver kun at gå et sted hen

Vi arbejder tæt sammen med nogle af branchens bedste undervisningskonsulenter, som vi kan trække på efter behov. Vi kan derfor levere kurser i alt fra salg og referatteknik til webdesign og foto.

Vores netværksbaserede virksomhed gør os i stand til at levere skræddersyede uddannelsesforløb, samtidig med at vi holder jeres udgifter nede og sparer jer for besværet med at koordinere og kommunikere med flere samarbejdspartnere.

 

Er det nu, at jeres virksomhed skal have opgraderet jeres kommunikation?