ProScript er en kommunikations- og kursusvirksomhed, der er ekspert i:

 • Journalistisk virksomhedskommunikation (profilmagasiner, kundeartikler og pressemeddelelser)
 • Kurser til erhvervslivet og offentlige institutioner i skriftlig kommunikation
 • Udformning og implementering af sprogpolitikker og skriveguides

Vi tilbyder rådgivning og produktion inden for både intern og ekstern kommunikation – til både små og store private og offentlige virksomheder.

Hos ProScript ved vi naturligvis, at uanset om vores kunder sælger verdens bedste produkt eller tilbyder landets bedste service, så er graden af deres succes og deres ansigt udadtil i allerhøjeste grad påvirket af deres måde at kommunikere til og med omverdenen på.

ProScript arbejder derfor altid dedikeret på at hjælpe vores kunder med:

 • at kommunikere skarpt, målrettet og overbevisende i overensstemmelse med deres forretningsmæssige mål og profil – uanset om vi har ansvaret for produktion af al kommunikation eller blot bruges til sparring eller korrektur på enkelte tekster.
 • at få deres gode historier og væsentlige budskaber ud over rampen til (potentielle) kunder, samarbejdspartnere og andre interessenter.
 • at kommunikere i en tone og med et sprog, der ikke bare er korrekt og forståeligt, men også understøtter det ønskede ansigt udadtil.
ProScripts tre kerneværdier er omdrejningspunktet for alt, hvad vi foretager os. Dem fortæller vi gerne alle om, for vores ønske er, at vores kunder måler os på dem.

 • Troværdighed: Det bedste resultat for vores kunder er det bedste resultat for os. Derfor giver vi altid klar besked, når vores kunder vil have os til at føre ideer ud i livet, vi tvivler på, giver optimal valuta for pengene. Vi kommer selvfølgelig meget gerne med forslag til andre muligheder.
 • Engagement: Uanset opgavernes størrelse lever vi os altid ind i vores kunders verden og opfatter os selv som en del af ’deres hold’. Derfor løber vi også gerne både hurtigere og længere, hvis vores kunder pludselig skulle have behov for det.
 • Holisme: Uanset om vores kunder ’blot’ bruger os som sparringspartnere på enkelte opgaver, eller vi fungerer som vores kunders kommunikationsafdeling, så ser vi aldrig vores kurser eller kommunikationsydelser som isolerede aktiviteter. I alt, hvad vi foretager os, er målet at få vores kunders kommunikationsindsatser til at spille sammen og støtte op om hinanden og virksomhedens værdier, målsætninger og (kommunikations-)strategier.
Lad os skrive for jer – eller lær at gøre det selv:

Et samarbejde med ProScript betyder, at I får en samarbejdspartner, der ikke alene kan hjælpe jer med at kommunikere hensigtsmæssigt, når I benytter jer af vores kommunikationsydelser.

På vores kurser kan jeres medarbejdere lære at gøre det selv. Og vi kan hjælpe jer med at udforme og implementere en (ny) sprogpolitik og/eller brugersikre skriveguides til jeres medarbejdere.

Dét kan være en stor fordel for jer – på flere måder:

 • I har garanti for at jeres kommunikationsindsatser spiller sammen og understøtter hinanden – uanset om I selv varetager nogle opgaver og lader os om andre.
 • I behøver kun at gå et sted hen – uanset om I har brug for hjælp til kommunikationsopgaver, fem minutters sparring over telefonen eller til at føre nye medarbejdere sikkert ind i jeres måde at kommunikere på.
 • I sparer penge, for vi kender jer i forvejen og skal ikke bruge tid på at sætte os ind i jeres virksomhed, jeres kommunikationsprofil og jeres behov.
 

Vi leverer hele løsninger billigere:
Vi har et tæt samarbejde med grafikere, trykkerier, fotografer og web-programmører og -designere, som vi trækker på efter behov. Det gør os i stand til at levere fullservice løsninger til jer, samtidig med vi holder jeres udgifter nede og sparer jer for besværet med at koordinere og kommunikere med flere samarbejdspartnere om samme projekt. Kort sagt: I behøver kun at gå et sted hen!

Vi mener, man kun skal gøre det, man er bedst til. Men vi ved også, at det er en fordel for vores kunder, hvis de kan få hele løsninger samme sted.

Derfor har vi et tæt samarbejde med nogle af branchens bedste ad’ere, fotografer, trykkerier, web-programmører og –designere, som vi trækker på efter behov. Det gør os i stand til at levere fullservice løsninger til jer, samtidig med vi holder jeres udgifter nede og sparer jer for besværet med at koordinere og kommunikere med flere samarbejdspartnere om samme projekt.

Vores kunder spænder vidt: Fra små nystartede virksomheder til store etablerede virksomheder og offentlige institutioner. Da vi ønsker diskretion på vores kunders vegne, har vi valgt ikke at have cases liggende på vores hjemmeside. Vi sender selvfølgelig meget gerne relevante cases direkte til dig.

Skriv til os her eller ring på 35 10 22 55.

Har du spørgsmål, eller ønsker du at få fremsendt et tilbud, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os:

 

Få kommunikationstip og tilbud på vores kurser og kommunikationsydelser