Solokursus i skriftlig kommunikation og/eller sprogrigtighed (1 dag)

Moerk-Blaa-Personligt

Tag på en dags solokursus – hvor det kun handler om dig!

Et solokursus er for dig, der søger et kursus, der stiller helt skarpt på dine kommunikationsopgaver, skriveudfordringer og udviklingsområder – og kun på dine! Som eneste deltager er du garanteret, at kurset forløber 100 % på dine præmisser, med udgangspunkt i dit niveau og i dit tempo.

Vi tester dig forinden, så kurset med garanti dækker dine behov. Og vi kommer gerne til din arbejdsplads – ligegyldigt hvor i landet.

Tjek eventuelt også vores 10 timers personlige kursusforløb, der også skræddersyes til dig.

Vores solokursus er noget for dig, hvis … 
  • Du har fx brug for at blive mere sikker i din skriftlige kommunikation hele vejen rundt, så du kan få en mere effektiv hverdag med bedre resultater. Du har dog ikke tiden – eller budgettet – til at deltage i alle de kurser, der tilsammen vil dække dine behov (fx et kursus i skriftlig kommunikation, et kursus i kommatering og et kursus i retstavning).
  • Du har nogle kommunikationsmæssige udfordringer, du gerne vil arbejde målrettet med. Det kan fx være din skriveproces, og hvad netop du kan gøre for at skrive gode tekster langt hurtigere. Eller måske er der nogle helt særlige områder, som du gerne vil i dybden med, men som vores åbne skrivekurser ikke tager fat på.
  • Du har nogenlunde tjek på dine kommaer og din retstavning, men har brug for at få genopfrisket nogle helt særlige områder og ønsker måske samtidig hjælp til at få effektiviseret din korrekturlæsning.
Sådan planlægger vi dit solokursus
  • Du taler med vores underviser i telefonen om, hvad du selv opfatter som dine udfordringer og behov, og hvilke målsætninger og ønsker du har for kursusdagen. Alternativt udfylder du et online spørgeskema om dette.
  • Du sender os et udvalg af dine tekster, som bliver testet ud fra forskellige kvalitetskriterier. Derudover tager du to online sprogtests.
  • På baggrund af samtalen/spørgeskema, tests og dine tekster klarlægger underviseren din personlige kommunikationsprofil og sammensætter dit kursus optimalt.
  • Du får tilsendt en konkret plan for kursusdagen. Indholdet og vægtningen kan selvfølgelig justeres efter dit ønske.
Pris for en hel dags skræddersyet solokursus: 7.500 kr. ekskl. moms.
Prisen er inkl. tests, feedback på sendte tekster og personlig opslagsmappe.

Tid: En dag fra kl. 9.00-16.00. Der er 30 minutters frokostpause og indlægges 5-10 minutters pauser efter behov.

Sted: Vi kommer til din arbejdsplads – ligegyldigt hvor i landet det er. Kurset kan også holdes hos os i København.

Du er også meget velkommen til at ringe på 35 10 22 55, hvis du vil høre mere om dine muligheder.