Personligt, intensivt kursusforløb i skriftlig kommunikation og/eller sprogrigtighed

Moerk-Blaa-PersonligtLær det, du har brug for – på kortest mulig tid!

Intensivt, skræddersyet kursusforløb – enetimer kun om dig og dine kommunikationsopgaver, skriveudfordringer og udviklingsområder!

Vi tester dig forinden, så kurset med garanti dækker dine behov.


  • Måske har du nogenlunde tjek på dine kommaer og din retstavning, men har brug for at få genopfrisket nogle enkelte områder i et par timer.
  • Måske har du brug for at blive mere sikker i din skriftlige kommunikation hele vejen rundt, så du kan få en mere effektiv hverdag med bedre resultater. Men måske har du ikke tiden til at deltage i alle de kurser, der tilsammen ville dække dine behov.
  • Måske skriver du i forvejen gode tekster, men bruger for lang tid på at skrive dem og ønsker derfor hjælp til at få effektiviseret din skriveproces.
  • Måske har du nogle kommunikationsmæssige udfordringer eller nogle områder, du gerne vil i dybden med, og som vores åbne skrivekurser ikke tager fat på.
  • Måske kunne du bare godt tænke dig et skrivekursus, der stiller helt skarpt på dine kommunikationsopgaver, skriveudfordringer og udviklingsområder – og kun på dine!

I så fald er et personligt skrivekursus på alle måder skræddersyet til dig. Få 10 timers intensiv undervisning – i netop dét, du har brug for. Og få masser af sparring mellem mødegangene, så du er sikker på, at du får implementeret alt det lærte i dit arbejde.

Har du brug for færre eller flere timer, kan det selvfølgelig også lade sig gøre. Tjek eventuelt vores endags solokursus, der også skræddersyes til dig.

Sådan planlægger vi dit forløb
  • Du taler med vores underviser i telefonen om, hvad du selv opfatter som dine udfordringer og behov.
  • Du tager to online sprogtests og udfylder et online spørgeskema om dit skrivearbejde. Samtidig sender du et udvalg af dine tekster, som bliver testet ud fra forskellige kvalitetskriterier.
  • Spørgeskemaet, tests og dine tekster hjælper vores underviser med at klarlægge din personlige kommunikationsprofil og sammensætte dit kursus optimalt.
  • Vores underviser sender dig en konkret plan for dit forløb. Indholdet og vægtningen kan selvfølgelig justeres efter dit ønske – både før kurset og undervejs i forløbet.
pdf-icon-smallDownload beskrivelse her.
Pris: 9.950 kr. ekskl. moms
Prisen er inkl. tests, 10 timers eneundervisning, personlig opslagsmappe, rettelse af opgaver og masser af sparring mellem mødegangene. 
Ønsker du færre eller flere timer, giver vi dig gerne et tilbud på det.
De 10 timer kan fordeles over 2 til 4 gange, som det passer dig. De 10 timers kursus skal dog være afholdt inden for en periode på 6 måneder.

Du kan også ringe på 35 10 22 55, hvis du vil høre mere om dine muligheder med det samme.