Personligt, intensivt skrivekursus

Moerk-Blaa-PersonligtLær det, du har brug for – på kortest mulig tid!

Intensivt, skræddersyet skrivekursus – enetimer kun om dig og dine kommunikationsopgaver, skriveudfordringer og udviklingsområder!

Vi tester dig forinden, så kurset med garanti dækker dine behov.


  • Måske har du nogenlunde tjek på dine kommaer og din retstavning, men har brug for at få genopfrisket nogle enkelte områder i et par timer.
  • Måske har du brug for at blive mere sikker i din skriftlige kommunikation hele vejen rundt, så du kan få en mere effektiv hverdag med bedre resultater. Men måske har du ikke tiden til at deltage i alle de kurser, der tilsammen ville dække dine behov.
  • Måske skriver du i forvejen gode tekster, men bruger for lang tid på at skrive dem og ønsker derfor hjælp til at få effektiviseret din skriveproces.
  • Måske har du nogle kommunikationsmæssige udfordringer eller nogle områder, du gerne vil i dybden med, og som vores åbne skrivekurser ikke tager fat på.
  • Måske kunne du bare godt tænke dig et skrivekursus, der stiller helt skarpt på dine kommunikationsopgaver, skriveudfordringer og udviklingsområder – og kun på dine!

I så fald er et personligt skrivekursus på alle måder skræddersyet til dig. Få 10 timers intensiv undervisning – i netop dét, du har brug for.

Har du brug for færre eller flere timer, kan det selvfølgelig også lade sig gøre.

Sådan planlægger vi dit forløb
  • Du taler med vores underviser i telefonen om, hvad du selv opfatter som dine udfordringer og behov.
  • Du tager to online sprogtests og udfylder et online spørgeskema om dit skrivearbejde. Samtidig sender du et udvalg af dine tekster, som bliver testet ud fra forskellige kvalitetskriterier.
  • Spørgeskemaet, tests og dine tekster hjælper vores underviser med at klarlægge din personlige kommunikationsprofil og sammensætte dit kursus optimalt.
  • Vores underviser sender dig en konkret plan for dit forløb. Indholdet og vægtningen kan selvfølgelig justeres efter dit ønske – både før kurset og undervejs i forløbet.
pdf-icon-smallDownload beskrivelse her.
Pris: 9.950 kr. ekskl. moms
Prisen er inkl. tests, 10 timers eneundervisning, personlig opslagsmappe, rettelse af opgaver og kørsel i Hovedstadsområdet.
Ønsker du færre eller flere timer, giver vi dig gerne et tilbud på det.
De 10 timer kan fordeles over 2 til 4 gange, som det passer dig. De 10 timers kursus skal dog være afholdt inden for en periode på 3 måneder.

Sted: I din virksomhed, på vores kontor i København eller efter aftale.

Ekstra deltager: 4.500 kr. ekskl. moms (kan kun anbefales, hvis jeres kompetencer og behov stemmer overens)

Skriv til os her, hvis du er interesseret i et personligt skrivekursus

Du kan også ringe på 35 10 22 55, hvis du vil høre mere om dine muligheder med det samme.

Få 50 % rabat …
Har du styr på dine kommaer og på retstavning? Og har du styr på din sproglige profil?
Når du deltager i et af vores kurser, kan du kan få et Komma- & Retstavningstjek eller en Personlige Sprogprofil til halv pris.