En ting er, at I ønsker, at jeres virksomhed fx fremstår serviceminded, professionel og imødekommende udadtil. En anden ting er, om den rent faktisk gør det.

Måske er der overensstemmelse mellem jeres ønsker og jeres kunders faktiske oplevelser i jeres fysiske møder eller over telefonen. Men hvad med de ’skriftlige møder’? Oplever omverdenen jer også som servicemindede, professionelle og imødekommende, når de besøger jeres hjemmeside, modtager en mail fra jer eller læser jeres nyhedsbrev?

Mange virksomheder lever i hvert fald i lykkelig uvidenhed om effekten af deres sproglige påklædning: Om hvor langt der er fra virksomhedens målsætninger, identitet og gode intentioner, til det virksomheden reelt signalerer med den skriftlige kommunikation – altså til det indtryk som fx kunderne efterlades med.

Gælder det også jer?

Lad ProScript tage pulsen på jeres Sproglige Profil:

  • Vi gennemgår efter aftale et repræsentativt udvalg af jeres forskellige teksttyper fx mails, nyhedsbreve, annoncer, hjemmesidetekster (i alt hvad der svarer til maksimalt 10 normalsider/20.000 anslag).
  • Vi klarlægger jeres faktiske sproglige profil for de forskellige teksttyper.
  • Vi giver jer konkrete anbefalinger til, hvor og hvordan I skal sætte ind for at forbedre jeres skriftlige kommunikation. Anbefalinger der ikke bare gør jeres tekster mere ’brugervenlige’, men også understøtter det image, I gerne vil efterlade i omverden.

Ønsker I hjælp til at føre anbefalingerne ud i livet, kan vi naturligvis også hjælpe jer med det.

Pris:  3.500 kr. ekskl. moms (denne pris kan justeres, hvis I ønsker et mere eller mindre omfattende udvalg af jeres tekster gennemgået).

Kontakt os og hør mere om jeres muligheder.

En ting er, at du ønsker at få dine budskaber igennem og samtidig fremstå serviceminded, professionel og imødekommende i din skriftlige kommunikation. En anden ting er, om du rent faktisk gør det.

Lad ProScript tage pulsen på din Sproglige Profil:

 • Send os et udvalg af dine tekster. Det kan være alt fra mails, nyhedsbreve, årsberetninger, referater til hjemmesidetekster (i alt hvad der svarer til maksimalt 5 normalsider/10.000 anslag).
 • Vi gennemgår dine tekster og klarlægger din sproglige profil ud fra parametre som tone, sætningsstruktur, ordvalg, grammatik, kommatering og retstavning.
 • Du får en tjekliste med konkrete anbefalinger til, hvor og hvordan du kan sætte ind for at forbedre din skriftlige kommunikation.

Pris: 1.900 kr. ekskl. moms (50 % af beløbet fratrækkes, hvis du har deltaget eller deltager i et af vores kurser inden for et år).

Har du styr på dine kommaer og på gamle som nye retstavningsregler?

Lad ProScript tage pulsen på dine tekster:

 • Send os et udvalg af dine tekster (i alt hvad der svarer til maksimalt 5 normalsider/10.000 anslag).
 • Modtag en Personlig Tjekliste med de retskrivningsmæssige faldgruber, du ’dumper i’, og hvilke regler du derfor fremover skal være særligt opmærksom på.

Pris: 1.200 kr. ekskl. moms (50 % af beløbet fratrækkes, hvis du har deltaget eller deltager i et af vores kurser inden for et år).