Effektiv visuel kommunikation – med din smartphone

visuel kommunikation 3Tag professionelle billeder, redigér og publicér – med din smartphone.

De fleste virksomheder kommunikerer i dag på mange medieplatforme, og ofte skal det gå ekstremt hurtigt – særligt på de sociale medierne. Derudover er det blevet meget almindeligt, at de enkelte skrivende medarbejdere selv skal sørge for billeder til alt fra hjemmesiden, nyhedsbreve, præsentationsmateriale og artikler til instagram og facebook-annoncer og -opslag.

                                             TILMELD DIG KURSET HER                                                 


Hvem deltager?

Alle, der arbejder med SoMe, nyhedsbreve, hjemmesider, præsentationsmateriale eller lign. og vil lære, hvordan de kan tage og redigere billeder af prof, høj kvalitet – hurtigt og enkelt på deres smartphone.

Kursets form & indhold

På dette en-dags-kursus gennemgår vi alle de funktioner, fifs og basisværktøjer, som medarbejderen har brug for, for at han/hun nemt kan tage professionelle billeder, redigere dem og krydre dem med tekst og andet layout – med en smartphone (iPhone eller Android). Kurset er praktisk anlagt, så deltagerne gennem øvelser bliver fortrolig med alle de funktioner og apps, de bliver præsenteret for. Øvelserne tager så vidt muligt udgangspunkt i deltagernes egne arbejdsopgaver.

Det lærer du på kurset 
  • fifs til hurtige kompositioner og opsætninger (portrætter, produkter, landskab, stemningsbilleder, interiør m.m.)
  • om mobilkameraets simple funktioner, så du kan bruge kameraet optimalt (fokus, skarphed, vinkel m.m.)
  • at bruge nogle enkle redigeringsværktøjer, så du nemt kan optimere deres billeder og løfte dem til nye professionelle højder (lys, farver, kontraster, skygger, filtre, skarphed m.m.)
  • hvordan du beskærer og formaterer billeder, så du har det rette format i forhold til de forskellige medieplatforme (Facebook, Instagram, print m.m.)
  • hvordan du layouter billederne med tekst og andre virkemidler, så du fx kan uploade Facebook-kampagner direkte fra mobilen.

pdf-icon-smallDownload eller udprint kursusbeskrivelse her

Pris: 3.750 kr. (ekskl. moms, inkl. materiale, tjeklister og forplejning )

Varighed: 9.00-15.30
Underviser: Signe Funch Boye, art director/DMJX
Kurset i København: 3. oktober 2018
Kurset i Aarhus: 4. okt. 2018